Kerstfilms kijken op Netflix

Wat te doen tijdens de lange dagen rond kerst? Lekker op de bank films kijken natuurlijk! Zeker nu het weer koud is en we toch nauwelijks naar buiten kunnen vanwege Corona. Hieronder onze Netflix-kerstfilmtips:

The polar express

In deze hartelijke film met Tom Hanks wordt het geloof van een jongen in de kerstgeest weer nieuw leven ingeblazen als hij op kerstavond met een trein op de noordpool terechtkomt.

A Christmas Prince: The Royal Baby

Deel 3 alweer van A Christmas Prince. Met kerst krijgt Aldovia het ultieme geschenk: een koninklijke baby. Maar eerst moet koningin Amber haar familie en koninkrijk helpen met een koninklijk mysterie.

Klaus

Met een 8.2 op IMDB is dit de best beoordeelde Kerstfilm op Netflix. Een egoïstische postbode en een eenzame speelgoedmaker sluiten een onvoorstelbare vriendschap. Ze brengen blijdschap in een koude, donkere stad die het hard nodig heeft.

De Familie Claus

De eerste Vlaams-Nederlandse kerstfilm van Netflix. Jules houdt niet van kerst. Wanneer zijn opa plotseling ziek wordt, ontdekt Jules de magische tradities van zijn familie en beseft dat alleen hij Kerstmis kan redden.

Office Christmas Party

Een kerstfilm met Jennifer Aniston (Friends) en Nick Bateman (Ozark). Op kantoor wordt een kerstborrel georganiseerd om een klant binnen te halen. En dat loopt uit de hand. Beetje flauw, maar toch heel leuk.

Coronaproof

Wil je met een groep vrienden een film willen kijken zonder de coronamaatregelen te negeren? Probeer dan eens Netflix Party. Installeer de chrome-exentensie en ‘host’ een ‘Netflix party’. Je vrienden hebben ook een Netflix-account en de extensie nodig.

Disney+

Heb je geen Netflix of Netflix al uitgespeeld? Bekijk dan onze tips voor kerstfilms op Disney+.

Plaats een reactie