Kerstfilms kijken op Netflix

Wat te doen tijdens de lange dagen rond kerst? Lekker op de bank films kijken natuurlijk! Zeker nu het buiten weer koud is en binnen gezellig. Hieronder zie je onze Netflix-kerstfilmtips:

The polar express

In deze hartelijke film met Tom Hanks wordt het geloof van een jongen in de kerstgeest weer nieuw leven ingeblazen als hij op kerstavond met een trein op de noordpool terechtkomt.

A Christmas Prince: The Royal Baby

Deel 3 alweer van A Christmas Prince. Met kerst krijgt Aldovia het ultieme geschenk: een koninklijke baby. Maar eerst moet koningin Amber haar familie en koninkrijk helpen met een koninklijk mysterie.

Klaus

Met een 8.2 op IMDB is dit de best beoordeelde Kerstfilm op Netflix. Een egoïstische postbode en een eenzame speelgoedmaker sluiten een onvoorstelbare vriendschap. Ze brengen blijdschap in een koude, donkere stad die het hard nodig heeft.

De Familie Claus

De eerste Vlaams-Nederlandse kerstfilm van Netflix. Jules houdt niet van kerst. Wanneer zijn opa plotseling ziek wordt, ontdekt Jules de magische tradities van zijn familie en beseft dat alleen hij Kerstmis kan redden.

De Familie Claus 2

Het vervolg op de populaire Nederlandstalige kerstfilm De Familie Claus. De Kerstman heeft maar één taak: cadeautjes bezorgen. Als Jules de zaken overneemt van zijn opa Noël, krijgt hij een brief van een meisje met een bijzondere kerstwens.

Samen kijken op afstand?

Wil je met een groep vrienden een film kijken zonder direct bij elkaar te zijn? Bijvoorbeeld vanwege een coronabesmetting. Probeer dan eens Teleparty. Installeer de chrome-exentensie en ‘host’ een ‘Netflix party’. Je vrienden hebben ook een Netflix-account en de extensie nodig. Werkt overigens ook met de andere grote streamingsdiensten.

Disney+

Heb je geen Netflix of Netflix al uitgespeeld? Bekijk dan onze tips voor kerstfilms op Disney+.

Plaats een reactie