Kerstfilms kijken op Disney+

Wat is er nou lekkerder dan op de bank kerstfilms kijken? Heerlijk, en in deze periode kan het weer. Mocht je de kerstfilms op Netflix allemaal al bekeken hebben, dan hebben we hier een lijstje met leuke kerstfilms op Disney+. Op dit platform treffen we vooral een paar geweldige klassiekers.

Home Alone

Deze absolute klassieker uit 1990 doet velen gelijk aan kerst denken. De acht jaar oude Kevin blijft per ongeluk alleen thuis als zijn familie op kerstvakantie gaat. Jaarlijks rond kerst wel ergens op tv.

Home Alone 2

Ook de opvolger van de eerste Home Alone staat op Disney+. Opnieuw gaat het gezin op vakantie en opnieuw blijft Kevin achter. Ditmaal op het vliegveld van New York. Overigens staat ook deel 3 op Disney+.

Disney’s A Christmas Carol

Op Kerstavond bezoeken drie geesten de oude vrek Ebenezer Scrooge die een vreselijke hekel heeft aan kerst en menig medemens erg slecht behandelt. Film uit 2009 met Jim Carrey.

The Nightmare Before Christmas

Met een 8,0 op IMDB de hoogst gewaardeerde kerstfilm op Disney+. Een klassieker uit 1993. De vrolijke missie van de Pompoenkoning van Halloween Town brengt de Kerstman in gevaar en is een nachtmerrie voor alle brave jongens en meisjes

The Muppet Christmas Carol 

Dickens’ verhaal over kerst en Scrooge, dit keer verteld met behulp van de Muppets. Film uit 1992, met een score van 7,7 op IMDB.

Plaats een reactie