Kerstboeken voor kinderen

Deel het kerstgevoel met je kinderen of kleinkinderen en lees eens een kerstboek aan ze voor. Lekker knus bij de open haard. Of gewoon naast het bed voor het slapen gaan. Er zijn tegenwoordig steeds meer leuke kerstboekjes voor kinderen. Koop ze in de winkel, bestel ze online of ga voor de goedkoopste optie en leen ze bij de bibliotheek. Onze suggesties:

Woezel & Pip – Kleintje Kerstboom

Een lief en teder verhaal waarin samenzijn het allerbelangrijkst is. Met achterin boek uitneembare kartonnen kerstversiering met glitters. Met €6,99 bovendien schappelijk geprijsd.

Kerstmis – Dick Bruna

Deze klassieker van Dick Bruna bestaat al meer dan 50 jaar en nog altijd onverminderd populair. Een prachtige beschrijving van het kerstverhaal en de geboorte van Jezus, op eenvoudige wijze verteld.

Boer Boris – Kerstmis met Boer Boris

Een kerstverhaal in de succesvolle kinderboekenserie Boer Boris. Een mooi en ontroerend boekje over leven en dood. Mooi op ruim en met prachtige illustraties.

Winter met Jip en Janneke

Nog een klassieker: Jip en Janneke! De winter is begonnen. Jip en Janneke zien hoe het egeltje aan zijn winterslaap begint, krijgen warme handschoenen om buiten te spelen en vieren sinterklaas en Kerstmis. Ze maken samen een prachtige sneeuwman, maar waar is die de volgende dag gebleven?

Plaats een reactie