Bordspellen met familie of vrienden

Kerst spelletjes
Soms is het een groot dilemma: wat te doen tijdens de kerstdagen? Deze website is bedoeld om u daar een handje mee te helpen. Veel mensen spelen bijvoorbeeld graag bordspellen rond kerst. Hieronder vindt u een lijst met een paar van de populairste bordspellen.

Ticket to Ride

Reis heel Europa door met Ticket to Ride, al jaren lang het meest populaire bordspel in Nederland! Waag je een reis door de donkere tunnels in Zwitserland of aan boord van een veerboot op de Zwarte Zee? Of bouw je schitterende treinstations in de grote hoofdsteden van oude wereldrijken? 

30 seconds

Bij 30 seconds draait het erom om zoveel mogelijk begrippen die op je kaartje staan te omschrijven. Hoe meer er geraden wordt, hoe meer plekken je op mag schuiven naar de finish.

Monopoly

Een absolute klassieker. Er kan maar één winnaar zijn bij Monopoly. Ben jij degene die straks alles bezit? Het doel van het spel is om groot te worden door straten te kopen, huizen en hotels te bouwen. 

Risk

Bij RISK draait het maar om één ding: de wereld veroveren. Door middel van het gooien van dobbelstenen kunnen andere gebieden veroverd worden. De eerste die zijn of haar geheime missie voltooid heeft gewonnen!

Ik hou van Holland

Dit bordspel bevat alle leuke spellen zoals u ze kent van televisie. Speel bijvoorbeeld de spellingronde of woordslang. Dit bordspel is uitstekend geschikt voor de kerstdagen. 

Plaats een reactie