Uitwaaien aan zee

In Australië kan het tijdens kerst makkelijk 30 graden worden. Geen wonder dus dat Australiërs tijdens de kerstdagen massaal op het strand te vinden zijn. Bij ons is het uiteraard een flink stuk kouden in december. Maar ook hier kan het heerlijk zijn om tijdens de kerst de kust op te zoeken.

Eerder deelde wij al tips voor een heerlijke boswandeling. Maar ook een frisse neus halen aan de kust is een aanrader. Kom even bij van je kater, loop er alvast wat kerstcalorieën af, of kom even bij van alle familiehectiek. Waai uit op het strand of ga lekker bij de open haard zitten van een van de strandpaviljoenen. Uitwaaien kan natuurlijk op een van de Noordzeestranden, maar ook langs bijvoorbeeld de boulevard van Vlissingen.

Open strandtenten

Veel strandpaviljoenen zijn gesloten in de winterperiode. Maar gelukkig zijn er plaatsen open, waar je weer even lekker op kan warmen. Timboektoe bij Wijk aan Zee is bijvoorbeeld ook in de winter zeven dagen per week geopend. Maar ook in Zandvoort en Bloemendaal vind je tenten die geopend zijn, waaronder Nius Beachhouse, Thalassa en Parnassia aan Zee. En in Hoek van Holland kan je bijvoorbeeld naar Uluwatu.

Plaats een reactie