Kerstshows tuincentra

Vanaf oktober beginnen de meeste tuincentra al met hun kerstshows. Mocht jij er dus vroeg bij zijn met het kerstgevoel, dan is deze activiteit echt iets voor jou: bezoek een kerstshow van het tuincentrum bij jou in de buurt! Met zo’n 550 tuincentra is er vast ook één bij jou in de buurt.

Nu het Corona-virus kerst nauwelijks meer lijkt dwars te zitten, zullen veel tuincentra hun kerstshows waarschijnlijk weer houden als vanouds. Je bent dus verzekerend van gezellige lichtjes, kerstdorpjes en nepsneeuw! En leuk: deze activiteit is gratis. Tenzij je je natuurlijk laat verleiden tot het doen van kerstaankopen….

De grootste kerstshow van 2022 vind je overigens in Duiven, bij de Intratuin. Naar eigen zeggen is dit zelfs de grootste show van Europa. Hun thema dit jaar is ‘De Straat van Verwondering’. Wandel door een bos vol kerstbomen, kijk je ogen uit bij alle twinkelende lichtjes, en bewonder de minidorpen en de modeltreinen. De roltrap loopt van een prachtig verlicht bos met rendieren tot een Dickensachtige winkelstraat vol met winkeltjes, zoals een boekenwinkel en een bakker.

Plaats een reactie