Bezoek een dierentuin in de kerstvakantie

De kerstvakantie is voor veel mensen een periode van uitjes met de kinderen. Naar familie, maar ook naar pretparken, shows, optredens en dierentuinen. Veel van deze uitjes kunnen vanwege corona helaas niet doorgaan. Maar met de huidige matregelen kunnen een aantal dierentuinen, met enige beperkingen, wel bezocht worden.

Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort is geopend. Wel moet je van te voren reserveren en is de horeca gesloten. Ook geldt voor bezoekers vanaf 13 jaar een mondkapjesplicht op de binnenlocaties. Op deze binnenlocaties zijn bovendien maar 30 personen per moment toegestaan.

Kaartjes van €24 voor €16,50 via AD webwinkel

Safaripark Beekse Bergen

Ook safaripark Beekse Bergen is geopend. Er gelden dezelfde beperkingen als bij Dierenpark Amersfoort: van te voren verplicht reserveren, horeca gesloten, mondkapjesplicht van 13 jaar bij binnenlocaties, en op die locaties maximaal 30 personen. Overigens is Speelland Beekse Bergen momenteel wel gesloten en kan er ook geen gebruik worden gemaakt van de Safaribus.

Kaartjes van €26 voor €18,20 via AD webwinkel

Dierentuin Artis

De Amsterdamse dierentuin Artis is eveneens geopend. Ook hier is reserveren verplicht, horeca gesloten en geldt binnen een mondkapjesplicht vanaf 13 jaar. In het Planetarium geldt een limiet van 30 personen. Sanitaire voorzieningen zijn wel geopend.

Kaartjes van €27 voor €23 via AD webwinkel

Dierenrijk

De dierentuin in Mierlo, Dierenrijk, is ook geopend voor een beperkt aantal bezoekers. Ook hier geldt dat reserveren verplicht is, de horeca gesloten is en mondkapjes binnen verplicht zijn. Ook hier maximaal 30 personen bij binnenlocaties. Sanitaire voorzieningen zijn wel open.

Kaartjes van €21 voor €14,70 via AD webwinkel

Plaats een reactie