Bezoek een dierentuin in de kerstvakantie

De kerstvakantie is voor veel mensen een periode van uitjes met de kinderen. Naar familie, maar ook naar pretparken, shows, optredens en dierentuinen. Veel van deze uitjes konden eerdere jaren vanwege corona vaak niet doorgaan. Maar nu kan er weer vol op genoten worden van dierentuinen in de winter.

Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort is 365 dagen per jaar geopend, dus ook met en rond de kerstdagen. Dierenpark Amersfoort is dé dierentuin voor kinderen. Hier hoef je niet
netjes over de bezoekerspaden te lopen. Maak in het dinobos een ongelooflijke tijdreis naar miljoenen jaren geleden. En ontmoet de beren, apen, giraffen en nog veel meer.

Kaartjes van €23 voor €21,50 via AD webwinkel

Safaripark Beekse Bergen

Ook safaripark Beekse Bergen is het hele jaar geopend. Safaripark Beekse Bergen brengt Afrika gevaarlijk dichtbij. Kom speuren naar leeuwen, olifanten en neushoorns tijdens een echte safari. Beleef Afrika te voet, met de boot, de bus en zelfs met uw eigen auto. Het enige park in de Benelux waar je de ‘Big Five’ kan spotten!

Kaartjes met tot €7,50 korting via BeekseBergen.nl

Diergaarde Blijdorp

Door de ANWB gekroond als leukste uitje van Nederland 2022: Diergaarde Blijdorp. Duik in het overdekte Oceanium en laat je omringen door snelle haaien en nieuwsgierige zeeschildpadden. Ontmoet de okapi’s en zeldzame bos giraffen in het Centraal-Afrikaanse regenwoud. Sta oog in oog met de neushoorns of ga langs bij het badderen van de olifanten. Het hele jaar open, ook met feestdagen.

Kaartjes van €24,50 voor €21,50 via AD webwinkel

Dierentuin Artis

Feestdagen of niet, ook Artis is elke dag geopend. Artis is de oudste dierentuin van Nederland. Midden in Amsterdam vind je er vele vogelsoorten, apen, zebras, en zelfs olifanten. Bovendien bezit Artis met Micropia een uniek en origineel museum over de wereld van microben.

Plaats een reactie