De redactie

Hieronder worden onze redacteuren aan je voorgesteld. Wil je graag contact opnemen met hen? Dat kan door een mailtje te sturen naar info@kerstideeen.nl.

Daisy Bouwmeester

Hoi! Mijn naam is Daisy Bouwmeester en ik ben 1 van de beheerders van kerstideeen.nl. Kerst vind ik de leukste en gezelligste tijd van het jaar en hoe leuk is het dan om alle leukste, grappigste en vooral handigtse kerstideeen voor u op een rijtje te zetten?

Sander Reuterink

Hallohallo! Mijn naam is Sander Reuterink en ook ik ben een van de enthousiaste redacteuren van deze website. Hoe tof is het om mijn eigen ervaringen en ideetjes met jullie te mogen delen!

Roshan Soosapillai

Welkom bezoekers! Ik ben een van de redacteuren die graag mijn passie met kerst met jullie wil delen. Heel veel plezier met het lezen van onze indrukwekkende kerstartikelen!

Marten Kracht

Met veel plezier en groot enthousiasme ben ik één van de redacteuren van deze website. Dit betekent dat jullie regelmatig een leuk en creatief artikel van mijn kant kunnen verwachten. Naast het schrijven van artikelen houd ik mij ook bezig met het onderhoud van de website.

Stan Gerritsen

Hallo! Mijn naam is Stan Gerritsen. Naast mijn drukke studentenleven schrijf ik in mijn vrije tijd graag artikelen voor deze website.

Houd je van schrijven?

Lijkt het je leuk om artikelen te schrijven voor Kerstideeën.nl? Stuur dan een mailtje naar Info@kerstideeen.nl!

Comments are closed.